Testimonials

Τι λένε οι πελάτες για μας.

What our clients say

Η τακτική της Αναστασίας λειτούργησε πολύ καλά στο σκυλί μας “Bari”. Βοήθησε να ενισχύσουμε τη σχέση μας μαζί του και μας έκανε καλούς ιδιοκτήτες. Μας έμαθε ότι η συνεχής θετική ενίσχυση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την συμπεριφορά και την υπακοή. Ήμουν επικεντρωμένος κυρίως στις επιπλήξεις και στις φωνές αλλά με τους επαίνους είδα πραγματική διαφορά.

Σταύρος Παλαιολόγου
Υπάλληλος ΕΛΤΑ

Ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με την εκπαίδευση με clicker πριν από την πρώτη επίσκεψη, αλλά βλέποντας τα αποτελέσματα, δεν είχα καμία αμφιβολία. Είναι εκτός από αποτελεσματική και διασκεδαστική στη χρήση. Σας ευχαριστώ για όλα (και για τα δωράκια).

Υ.Γ. ο σκύλος μου είναι ο “MIKE”

Στέλιος Αραμπατζής
Ιδ.Υπάλληλος

Επιλέξαμε την Αναστασία για την εκπαίδευση του σκύλου μας Ζιζέλ, λόγω της υπομονής και της χαρούμενης διάθεσης που είχε σε κάθε μας μάθημα. Η αγάπη της για τα ζώα είναι γνωστή, οι λύσεις που προτείνει είναι εξαιρετικές και η σχέση μας με την Ζιζέλ είναι η καλύτερη που είχαμε ποτέ.

Δέσποινα Σαββουλίδου
Οικιακά

Η διαφορά με άλλους εκπαιδευτές που συναντήσαμε σε σχέση με την Αναστασία είναι ότι η ίδια περνάει ποιοτικό χρόνο με τα σκυλιά προκειμένου να αλλάξει με θετικό τρόπο τις συμπεριφορές τους. Η προσοχή της επικεντρώνεται στο να δημιουργήσει ένα ευτυχισμένο σκυλί μέσω μιας υγιούς σχέσης με τα αφεντικά του. Η ευγένεια, η ηρεμία και η θετική της προσέγγιση, βοήθησε όχι μόνον τα σκυλιά μας αλλά ολόκληρη την οικογένειά μας. Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε φίλους και συγγενείς.

Αντώνης Πολίτης
Φωτογράφος

Πριν ξεκινήσουμε την εκπαίδευση ο δίχρονος Μπεν μας έσερνε κυριολεκτικά στο λουρί και δεν γυρνούσε ποτέ πίσω σε μας όταν τον καλούσαμε. Κάθε φορά που βγαίναμε από το σπίτι μας, φοβότανε τα πάντα, γαύγιζε σε άλλα σκυλιά και ανθρώπους. Σήμερα ο Μπεν περπατά χαλαρά δίπλα μας, γυρίζει πάντα όταν τον φωνάζουμε, ακούει στις εντολές "κάτσε", "ξάπλα", "μείνε", "άστο" και έχει κοινωνικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό με άλλα σκυλιά και νέους ανθρώπους.
Ευχαριστούμε Αναστασία για την πολύτιμη βοήθειά σου!

Αλέξανδρος Χρυσόπουλος
Οδοντίατρος

Η Αναστασία με βοήθησε πάρα πολύ στην εκπαίδευση του σκύλου μου “Elvis”. Μάλιστα θα έλεγα ότι έκανε σπουδαία δουλειά εκπαιδεύοντας εμένα! Τον “Elvis” τον βρήκα όταν ήταν 2 μόλις μηνών και δεν ήθελα να κάνω λάθη. Η εκπαίδευση με clicker ήταν εξαιρετική και η μέθοδος της θετικής ενίσχυσης είναι προτιμότερη σίγουρα από οποιαδήποτε άλλη. Με βοήθησε πάρα πολύ στο να περπατάμε χαλαρά με λουρί και μου έδωσε χρήσιμες οδηγίες. O “Elvis” δεν θα ήταν το σκυλί που είναι σήμερα χωρίς την καθοδήγηση της!

Βασίλης Χατζηγεωργίου
Φοιτητής

Μας άρεσε πολύ η φιλοσοφία σας (να μην τιμωρούμε το σκυλί μας) καθώς και η εκπαίδευση με "clicker".
Αυτός ο συνδυασμός μαζί και με το εκπαιδευτικό υλικό που μας δίνατε κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, μας βοήθησαν εξαιρετικά. Τα ιδιαίτερα μαθήματα ήταν ότι βολικότερο, βασισμένο στα ωράρια μας.
Βλέποντας την “IRMA”, είναι η καλύτερη απόδειξη της ικανότητας σας να εκπαιδεύετε με αποτελεσματικότητα, ηρεμία και υπομονή.

Μυρτώ και Βύρωνας Αντωνίου
Κάβα Ποτών

Την άνοιξη του 2011 ξεκίνησα το σκυλάκι μου Ζήνα, εκπαίδευση στο Hug4Dogs. Επέλεξα την Αναστασία για την εκπαίδευση της Ζήνας η οποία με βοήθησε πολύ με τον τρόπο της. Η Ζήνα τότε ήταν κουτάβι και τα προβλήματα ήταν πολλά. Δεν είχα ποτέ μου σκυλί και δεν ήξερα πώς να τα αντιμετωπίσω. Η Αναστασία με ηρεμία και μέσα από την εκπαίδευση με βοήθησε να χτίσω μια ουσιώδη επικοινωνία με την Ζήνα με τρόπο όμορφο, διασκεδαστικό για αυτήν, χωρίς να την αγχώνω και να την κάνω να αισθάνεται άσχημα για οποιονδήποτε λόγο.
Η Ζήνα και εγώ σε ευχαριστούμε. Η Ζήνα ευχαριστεί και για τις λιχουδιές.

Ελισάβετ Παπαδοπούλου
Μουσικός

Dog Walking...
Δε ξέρω πόσες λέξεις θα χρειαστούν, για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση μου, στο πρόσωπο της Αναστασίας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που «συναντηθήκαμε» και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία!
Πριν λίγο καιρό χρειάστηκε να προγραμματίσω ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Για το μόνο θέμα που χρειάστηκα μόλις λίγα δευτερόλεπτα να σκεφτώ, ήταν «το ποιος θα φροντίσει τον Χάρη στις βόλτες του». Αμέσως με την ίδια φρεσκάδα, σιγουριά και αγάπη, όπως όταν μας δίδασκε πριν λίγα χρόνια στη διάρκεια της εκπαίδευσής μας, μου διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να αναλάβει την φροντίδα, για τις ανάγκες του Χάρη στις βόλτες του. Ήμουν απολύτως βέβαιη πως ο Χάρης θα ήταν ευτυχισμένος και ασφαλής μαζί της. Όταν επέστρεψα, βρήκα ένα Χάρη πιο ήρεμο και υπάκουο στις εξορμήσεις μας!!! Οι γονείς μου ενθουσιάστηκαν από την ακεραιότητα της παρουσία της και τη φιλικότητα του χαρακτήρα της. Εγώ πάλι, ήμουν σίγουρη.
Η Αναστασία είναι η πιο σίγουρη αγκαλιά για να εμπιστευτείς ότι πολυτιμότερο έχεις!
Σε ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μου Αναστασία!

Χριστίνα και Χάρης
Θεσσαλονίκη

Απευθύνθηκα στην Αναστασία όταν η συμπεριφορά της Άριας είχε αρχίσει να με προβληματίζει. Καθώς ήταν το πρώτο μου σκυλί όσο και να είχα ενημερωθεί από βιβλία ή και το internet η βοήθεια και οι συμβουλές που δέχτηκα από την Αναστασία ήταν ότι καλύτερο για να "χτίσω" μια σωστή σχέση εμπιστοσύνης με το σκυλί μου, να το καταλαβαίνω αλλά και να με καταλαβαίνει.
Όταν ξεκινήσαμε τα μαθήματα με την Αναστασία η Άρια ήταν 3 μηνών αντιμετωπίσαμε το μεγάλο σε όλους πρόβλημα τουαλέτα, να απολαμβάνουμε τις βόλτες μας χαλαρά χωρίς τρέλες και τραβήγματα αλλά κυρίως να δημιουργήσουμε μια όμορφη σχέση, καθώς μου έδειξε πως πρέπει να αντιμετωπίζω διάφορες καταστάσεις.
Με τις συμβουλές της Αναστασίας πλέον μπορώ να παίρνω την Άρια μαζί μου αν πάω κάπου χωρίς να σκέφτομαι αν θα είναι φρόνιμη και αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Η Αρία πλέον είναι 11 μηνών κ χαίρομαι όταν μου λένε ότι έχω ένα πολύ καλό και υπάκουο σκυλί και όλα αυτά χάρη στη θετική εκπαίδευση που ακολουθήσαμε.
Ευχαριστούμε πολύ Αναστασία, στην Άρια λείπεις σίγουρα πολύ αφού σε κοιτούσε και έλιωνε!!

Έφη Στεπάνη
Διακοσμήτρια