Pet Sitting - Dog Walking

Certified Pet Sitting & Dog Walking

Θέλετε κάποιον να βγάζει βόλτα τον σκύλο σας όσο εσείς είστε στη δουλειά;
Φεύγετε για διακοπές και προτιμάτε να αφήσετε το κατοικίδιο σας στο γνώριμο περιβάλλον του σπιτιού σας;
Έχετε άλλα κατοικίδια (ψάρια, πουλιά, κουνέλια κλπ) που χρειάζονται προσοχή ενώ εσείς λείπετε;
Έχετε λουλούδια και φυτά που χρειάζονται πότισμα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας;

Τότε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Στην Hug4Pets® Pet Sitting & Dog Walking φροντίζουμε τα κατοικίδια ζώα σας στο σπίτι σας, ενώ εσείς λείπετε σε διακοπές, σε επαγγελματικό ταξίδι, σε μια έκτακτη νοσηλεία σε νοσοκομείο ή γιατί οι ατελείωτες ώρες εργασίας, σας κρατούν μακριά από αυτά.

Σκύλοι, γάτες, πουλιά, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, ψάρια… Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας κατοικίδιο θα το φροντίσουμε με επαγγελματική προσοχή και μεγάλη αγάπη στην ασφάλεια του χώρου του.

Η παραμονή στο δικό τους οικείο και άνετο περιβάλλον, τους επιτρέπει να είναι περισσότερο ευτυχισμένα, να νοιώθουν ασφάλεια και ηρεμία.

Κάθε κατοικίδιο λαμβάνει φροντίδα με βάση τη δική του μοναδική προσωπικότητα, ηλικία και υγεία.

Λατρεύουμε τις καθημερινές βόλτες με τους σκύλους, κρατώντας τους ευτυχισμένους και δραστήριους είτε εσείς λείπετε εκτός πόλης ή είστε στην εργασία σας. Βόλτα, παιχνίδι, εκπαίδευση, αγκαλιές οτιδήποτε ο σκύλος σας απολαμβάνει εμείς θα το κάνουμε!

Η Hug4Pets® Sitting & Dog Walking είναι μέλος των:

PUPS (Association of Professional United Pet Sitters)
APDT (Association of Pet Dog Trainers)
AAFP (American Association of Feline Practitioners)

Η Hug4Pets® Sitting & Dog Walking είναι πιστοποιημένη στις πρώτες βοήθειες για κατοικίδια

Contact Us

Υπηρεσίες Pet Sitting

Στόχος μας, η παροχή μιας θετικής εμπειρίας για σας και το κατοικίδιο σας προσφέροντας επαγγελματική και εξατομικευμένη φροντίδα για τον μικρό σας φίλο στο σπίτι σας.

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών από εκπαιδευμένο, έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό που λατρεύει τα κατοικίδια ζώα σας σαν να είναι δικά τους!

Οι υπηρεσίες Pet Sitting περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Από μία έως τρεις καθημερινές κατ΄οίκον επισκέψεις ή σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Παροχή τροφής, φρέσκου νερού
Παροχή απαραίτητων φαρμάκων
Βούρτσισμα, παιχνίδι, εκπαίδευση, αγκαλιές και χάδια!
Καθαρισμός μπολ, άμμου υγιεινής, κλουβιού

Αν είναι απαραίτητο και κατόπιν συμφωνίας:

θα ανοίξουμε – κλείσουμε κουρτίνες, ρολά, φωτισμό
θα ποτίσουμε τα φυτά – λουλούδια
θα μαζέψουμε την αλληλογραφία σας

Οι Υπηρεσίες Pet Sitting μπορούν να συνδυαστούν με πρόγραμμα:

(+R) Training & Behaviour Modification Programs for Dog/Cat/Small Pets

Ο Pet Sitter/Dog Walker έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να αναλάβει την παροχή υπηρεσιών, εφόσον κατά την κρίση του υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου που την εμποδίζουν.

Contact Us

Υπηρεσίες Dog Walking

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει στο σπίτι όλη μέρα. Πόσο μάλλον στα σκυλιά. Οι σκύλοι χρειάζονται πνευματικά ερεθίσματα και σωματική εκτόνωση και λατρεύουν να παίζουν με άλλους σκύλους.

Γι΄ αυτό το λόγο οι υπηρεσίες μας είναι ιδανικές εάν εργάζεστε όλη την ημέρα, χρειάζεται να λείψετε για συγκεκριμένο διάστημα ή έχετε άλλες υποχρεώσεις που σας δεσμεύουν από το να βγάλετε το σκύλο σας έξω για τον τακτικό του περίπατο.

Οι υπηρεσίες Dog Walking περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Παραλαβή και επιστροφή του σκύλου από το χώρο σας
Βόλτες 30΄, 45΄, 60΄, ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου σας
Μέχρι τρεις βόλτες καθημερινά

Σύμφωνα με τις Νομοθεσίες Ν.4830/2021 & Ν.4039/2012:

Οι συνοδοί κατά τη διάρκεια του περιπάτου διατηρούν το σκύλο δεμένο και σε μικρή απόσταση. Χρησιμοποιούμε σταθερό οδηγό, σε κολάρο ή σαμαράκι. Σε καμία περίπτωση δε χρησιμοποιούμε περιλαίμια πνιγμού, περιλαίμια με καρφιά ή ηλεκτρικά κολάρα (choke collars, prong collars, electric shock collars)
Μέριμνά μας, ο άμεσος καθαρισμός του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του σκύλου

Μπορείτε να διαλέξετε πρόγραμμα Dog Walking σε τακτική (καθημερινή) βάση ή περιστασιακά.

Οι Υπηρεσίες Dog Walking μπορούν να συνδυαστούν με πρόγραμμα:

Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας

Τυχόν τροποποιήσεις στη διάρκεια του Dog Walking λόγω καιρικών συνθηκών (ζέστη, βροχή, αέρας, χιόνι κλπ) είναι στην κρίση του Dog Walker για λόγους ευζωίας.

Ο Pet Sitter/Dog Walker έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να αναλάβει την παροχή υπηρεσιών, εφόσον κατά την κρίση του υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου που την εμποδίζουν.

Contact Us

Customer reviews

4.6 out of 5

487 customer ratings

5 Star
91%
4 Star
9%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Review this service

Share your thoughts with other customers

Testimonials

Ήμουν λίγο διστακτική στην αρχή, να εμπιστευτώ τόσο το σπίτι μου όσο και το μικρό κουτάβι μου σε χέρια τρίτων. Ταξιδεύω πολύ και το πρόγραμμά μου είναι απρόβλεπτο. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια τους όμως, με έπεισαν από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.
Ευχαριστώ πολύ

Νανά Δούκα
Πανόραμα

Χρειάστηκε να λείψω εκτάκτως εκτός πόλης για μία εβδομάδα και ο Max δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι τα τελευταία 5 χρόνια. Είχα διαβάσει γι΄αυτές τις υπηρεσίες ότι υπάρχουν στο εξωτερικό και έτσι τόλμησα να δοκιμάσω. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με pet sitter και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα! Χωρίς αμφιβολία, θα σας προτιμήσω για την περίοδο των καλοκαιρινών μου διακοπών και σας προτείνω ανεπιφύλακτα.

Κώστας Θεοφυλάκτου
Καρδία

Η Αναστασία έρχεται Δευτέρα – Παρασκευή κάθε εβδομάδα και βγάζει βόλτα τον Μάικ. Στηρίζομαι σ΄αυτήν καθώς λόγω της ασθένειάς μου δεν μπορώ να βγαίνω έξω μαζί του. Ο Μάικ την περιμένει στην πόρτα κάθε μέρα με μεγάλη χαρά και όταν γυρνάνε από τη βόλτα τους, είναι ενθουσιασμένος. Χαίρομαι και εγώ μαζί του καθώς ξέρω ότι περνά καλά, συναντά άλλα σκυλιά και κοινωνικοποιείται σωστά.

Πέτρος Καρανικόλας
Δελφών

Μετά το θάνατο του συζύγου μου, τα τελευταία 6 χρόνια ζω με τις τρεις γατούλες μου που μου κρατούν συντροφιά. Πριν ένα μήνα περίπου χρειάστηκε να νοσηλευτώ για 10 μέρες. Το άγχος μου και η στεναχώρια μου μεγάλη και θα ευγνωμονώ για πάντα τον καλό γιατρό μου, ο οποίος με σύστησε σε σας. Γυρνώντας από το νοσοκομείο, βρήκα τις γατούλες μου χαρούμενες και ευτυχισμένες. Το σπίτι μου καθαρό και τακτοποιημένο και τα λουλούδια μου ποτισμένα. Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.

Μαριάνθη Πεταλά
Κ.Τούμπα

Μετακομίσαμε πρόσφατα από άλλη πόλη και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρήκαμε την Αναστασία και την ομάδα της να μας βοηθήσει με το καθημερινό πρόγραμμα των σκυλιών μας. Ο Άρης και η Ζωή, ημίαιμα τρίχρονα αδελφάκια είναι τα «παιδιά» μας και γρήγορα καταλάβαμε ότι έπρεπε να ζητήσουμε επαγγελματική βοήθεια με τις καθημερινές τους βόλτες, καθώς οι ώρες εργασίας μας είναι εξοντωτικές. Τα σκυλιά μας εκτονώνονται καθημερινά στη βόλτα με παιχνίδι και έτσι είναι ήρεμα τις υπόλοιπες ώρες στο σπίτι.
Σ΄ευχαριστούμε!

Ελισάβετ Αθανασιάδου
Καλαμαριά

Δοκιμάσαμε να αφήσουμε τον Alfie σε ξενοδοχείο σκύλων στις διακοπές μας και η εμπειρία ήταν πολύ άσχημη για όλους. Κάποια φίλη πρότεινε το pet sitting και άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ για ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό. Εντυπωσιάστηκα με την ιστοσελίδα σας και αποφάσισα να σας γνωρίσω από κοντά. Αυτός που ξετρελάθηκε όμως ήταν ο ίδιος ο Alfie ο οποίος στο πρώτο κιόλας ραντεβού δεν έφευγε από κοντά σας. Αποφασίσαμε να λείψουμε για ένα Σαββατοκύριακο για δοκιμή. Όταν επιστρέψαμε, ο Alfie ήταν χαρούμενος, χτενισμένος και καθαρός και είχε μάθει και καινούργιο “trick”. Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος και η Αναστασία είναι μέλος της οικογένειάς μας πλέον! Σ΄ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Απόστολος Μαυρίδης
40 Εκκλησιές